Stedendriehoek

Projectkoor start weer met repetities

ALMEN – Gedurende de winter en begin van de lente wordt in Almen een projectkoor georganiseerd op basis van Die Schule der Stimmenthüllung onder leiding van Janneke Moes. We zullen elke repetitie beginnen met Werbeck zangoefeningen, sleutels tot het bevrijden, verdiepen en onthullen van de stem.

“Tijdens dit project zullen we werken aan een programma met liederen voor gemengd koor en orgel, zoals de Cantique de Jean Racine van Fauré en een aantal delen uit Schuberts Mis in G. Daarnaast zingen we prachtige a capella liederen van Elgar Sibelius en Sisask. Als kroon op het project geven we een concert in de Almense kerk op zondag 23 april. Op een lichte en speelse manier leidt Janneke het koor door alle muzikale uitdagingen om te komen tot een klankkwaliteit die het innerlijk beleven van mensen diep raakt voedt en verrijkt.

De repetities vinden plaats op zondagavonden van 19 tot 21.30 uur in Ons Huis in Almen en starten op 15 januari. Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen.
Eerdere zangervaring is niet vereist. Het plezier om het avontuur van samen zingen aan te gaan is genoeg! Informatie en aanmelding bij Christine Derksen: doulapraktijkagathe@concepts.nl.
Zie ook: http://www.jannekemoes.com/