Stedendriehoek

Open dag bij Muzehof Centrum

ZUTPHEN – Op zaterdag 17 juni is er een open dag voor iedereen die wil kennismaken met het grote cursusaanbod van het Muzehof Centrum voor de Kunsten en het Muzecollectief. De deuren aan de Coehoornsingel (naast de Hanzehof) in Zutphen zijn van 14.00 tot 17.00 uur geopend.

Het cursusaanbod is voor iedereen die iets wil doen met muziek, dans, circus of toneel. De open dag is voor alle leeftijden en geeft de gelegenheid om op een ontspannen manier kennis te maken en te kiezen uit het grote cursusaanbod. Tijdens deze open dag kan men zelf een muziekinstrument bespelen en vragen stellen aan de docenten van het Muzecollectief. Nieuw in het Muzehof-aanbod is het kindercircus.

Er is genoeg te doen tijdens de open dag. Er zijn optredens van leerlingen bij het buitenpodium en dansworkshops in de Dansstudio. Van klassiek ballet tot moderne dans, kleuterdans of hiphop: er is veel keus. De Muzehof nodigt iedereen – jong of oud, beginner of gevorderde – uit om mee te doen. Het volledige programma van de open dag is te vinden op de website www.muzehof.nl