Stedendriehoek

Meedoen aan Toekomstprijs 2016

ZUTPHEN – “Een duurzame toekomst, voor jezelf, je kinderen en je kleinkinderen. Onderschrijven we niet allemaal die wens? Daar kunnen we allemaal, jong en oud, aan meewerken. Begin met het bedenken van nieuwe ideeën en het geloof dat jouw plannen ook uitvoerbaar zijn. Ben je deze gedachten toegedaan? Dan doe je mee aan de Toekomstprijs 2016”, aldus Henk Smit.

 

Op zondag 18 september van 12.00 tot 17.00 uur vindt de Toekomstprijs 2016 plaats bij Driekant Buiten, Harenbergweg 1 in Zutphen. De toegang is gratis. Om 16.00 uur die dag is de uitreiking van de Toekomstprijs.

“Ben je woonachtig in het gebied van de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen en omstreken? Ben je tussen de 12 een 112 jaar oud? En heb je een plan waarvan je denkt dat je het binnen een jaar uit kunt voeren? Dan…maak je kans op een geldprijs van 333 euro, waarmee je de aanschaf van je eerste materialen kunt bekostigen. Maar dat is niet alles. Daarnaast krijg je ondersteuning van professionele adviseurs en ervaren ondernemers, die je tijdens de uitvoering van je plannen helpen bij vragen en knelpunten. De prijswinnaar van 2016 wordt tijdens de uitreiking van de Toekomstprijs 2017 in de etalage gezet als voorbeeld dat het is gelukt om je plannen te realiseren.”

 

Smit: “Wil je je inschrijven? Maak dan een filmpje van maximaal 1 minuut, waarin je kort en bondig vertelt over jouw plan en hoe je dit gaat uitvoeren. Beschrijf daarnaast je idee op maximaal een A4 en mail dat voor zaterdag 10 september naar info@driekant.nl. Als je genomineerd wordt, mag je op vrijdag 16 september een korte presentatie houden voor een deskundige jury. De winnaar wordt op zondag 18 september om 16.00 uur bekend gemaakt. De inzending moet een reële bijdrage leveren aan een duurzame sociale samenleving in de toekomst! Dat kan op allerlei gebieden en jij bepaalt zelf wat jij daarvoor kiest.”