Stedendriehoek

Lekker meezingen op Dorpsfeest

WARNSVELD – De vijfde editie van het Dorpsfeest in Warnsveld vindt plaats op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 augustus. Het goed gevulde programma voor jong en oud wordt in de open lucht gehouden op het feestterrein aan de Lage Weide.

“Op de vrijdagavond trappen we af met de Qmusic foute party. Het terrein is vanaf 19.00 uur geopend en het begint om 20.00 uur. De zaterdagmiddag is helemaal voor de kinderen. Met springkussens, stormbanen, DJ Bakfiets met zijn kinderprogramma, schminken en een meet & greet met Marschal, Chase en Sky van Paw Patrol. Deze middag is geheel gratis voor de kinderen, compleet met suikerspin en drinken.”
Op zaterdagavond wordt het Sterrenspektakel gehouden. Dit is een Hollandse meezingavond met onder anderen de artiesten Helemaal Hollands, de Alpenzusjes (zie foto), De Havenzangers, Wesley Klein, Jaman en nog vele anderen.
De zondagmorgen is voor de sportievelingen, met een fietsroute door Warnsveld en omgeving van ongeveer 20 kilometer. Onderweg zijn er vier stempelposten en een stop om even wat te kunnen drinken. Aan het einde van deze tocht komt men op het feestterrein de Lage Weide, waar dan een heerlijke brunch klaar staat voor de deelnemers. Deelname is gratis, maar inschrijven is wel verplicht via e-mail: info@dorpsfeestenwarnsveld.nl
Op zondagmiddag en -avond zijn er verschillende optredens, door het Hanska Duo, Old-Nijs, Killer and the Coolcats en dweilorkest ‘t Spult. Deze dag is gratis toegankelijk. Het begint om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 20.00 uur.
Voor meer informatie: www.dorpsfeestenwarnsveld.nl of mail naar info@dorpsfeestenwarnsveld.nl