Stedendriehoek

Evenementenzaal Loetje feestelijk geopend

GORSSEL – In samenwerking met Museum MORE is vorige week de evenementenzaal van Loetje Gorssel, Residentie de Roskam, feestelijk geopend. De zaal is beschikbaar voor feesten, vergaderingen, bijeenkomsten, diners en meer. Het uithangbord met de naam Residentie De Roskam naast de ingang van de zalen is behouden en symboliseert de band tussen Loetje en het historische Gorssel.

 

Mevrouw Holtslag, erevoorzitter van de Historische Vereniging De Elf Marken, had de eer om het rode lint door te knippen en de zaal officieel te openen. Na de opening overhandigde Alex Bos namens Voetbalvereniging Gorssel het Loetje sponsorshirt aan Sabine van den Bosch (Loetje Banqueting). De feestelijke opening startte met een welkomstwoord van directielid Albert Harting (Melfund Group), Sabine van den Bosch en Tom Frederiks (restaurantmanager Loetje Gorssel). Na het welkomstwoord startte de rondleiding bij Museum MORE. In het museum werden een aantal bijzondere kunststukken besproken en bewonderd.

 

Tom van ’t Hek
Na terugkomst bij Loetje vertelde gastspreker Tom van ’t Hek (oud-tophockeyspeler, huisarts en radiopresentator bij BNR) een inspirerend verhaal over ondernemerschap. De quote van zijn vader is er een waar hij nog dagelijks naar handelt: “Inspiratie is goed, maar transpiratie kan ook geen kwaad.” Toepasbaar in allerlei soorten ondernemingen, maar bijzonder goed bij de horeca. Onder het genot van een lekkere biefstuk en de aanwezige muziekband werd de middag afgesloten met een netwerkborrel voor ondernemers uit de omgeving.

 

Evenementenzaal Residentie de Roskam heeft voor de opening een opknapbeurt ondergaan. Zo ligt er een nieuwe houten vloer en is er een sfeervolle bar geplaatst. Door de aanwezigheid van vouwwanden kan de zaal in 4 kwadranten worden verdeeld en biedt hij plaats aan 18 tot 300 personen. Voor meer informatie over de zaal kan men bellen naar 085-0430281 of mailen naar zalengorssel@loetje.com.