Stedendriehoek

Evenementenzaal bij Loetje Gorssel

GORSSEL – Na de oplevering van het restaurant en het hotel opent op donderdag 15 september de grote evenementenzaal Residentie de Roskam bij Loetje Gorssel, Hoofdstraat 26, haar deuren. Na een opknapbeurt is de zaal gereed voor zowel zakelijk als privégebruik en is Gorssel weer een inspirerende locatie rijker.

 

De multifunctionele evenementenzaal Residentie de Roskam is in te delen in vier zalen, waardoor er plaats is voor 18 tot 300 personen. Dit maakt de zaal uitermate geschikt voor uiteenlopende zakelijke en privé-evenementen, zoals bruiloften, borrels, presentaties, vergaderingen en workshops. Zakelijk gezien zijn er ook gevarieerde opstellingen beschikbaar, afgesteld op verschillende soorten bijeenkomsten.

Feestelijke opening
Om de opening niet ongemerkt voorbij te laten gaan, is er op 15 september een netwerkborrel. Om 16.30 uur is de ontvangst bij Loetje met een welkomstwoord. Daarna is er een rondleiding gepland door Museum MORE, de directe buren van Loetje Gorssel. Om 18.00 uur komt er een inspirerende spreker met aansluitend een netwerkborrel. Ook speelt deze middag een gezellige band en serveert Loetje natuurlijk de lekkerste biefstuk! Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar voor deze netwerkborrel. Wie kennis wil maken met de evenementenzaal van Loetje Gorssel, kan zich hiervoor aanmelden via e-mail communicatie@loetje.com.