Stedendriehoek

CLAPTUNES live in café de Deur!

ZUTPHEN – De mannen van de Eric Clapton Tribute band ‘Claptunes’ treden op door het hele land. Op vrijdag 02 december spelen ze dichtbij huis, in Café De Deur in Zutphen. Volgens de organisatie belooft het een prachtige muziekavond te worden in een intieme setting!

Vier muziekvrienden. Ervaren rasmuzikanten, met de energie van jonge honden. In 2014 begonnen in een oefenhok met het doel om samen een bluesband te beginnen. Vanaf de eerste noten was het raak en het idee om er iets speciaals van te maken ontstond al snel: het songbook van Eric Clapton!

Claptunes neemt je mee langs de songs van John Mayalls Bluesbreakers Cream Blind Faith Derek and the Dominos en het solowerk van mister Slowhand. Vrije maar zeker herkenbare versies van Clapton ‘classics’ als: Cocaïne Wonderful Tonight Sunshine of your love en Crossroads komen uiteraard voorbij terwijl ook de echte bluesliefhebbers helemaal op hun wenken worden bediend. Henk Buiting (hammond & piano) zijn broer Ronald Buiting (drums) Han Thie (bas) en Stef Woestenenk (gitaar & zang) spelen vurige solo’s en met dynamiek in het spel.

Claptunes trapt om 20.30 uur af en de entree is gratis! Locatie: Café De Deur Turfstraat 1. www.claptunes.nl