Stedendriehoek

‘Blijf altijd jong’

ZUTPHEN – Op vrijdag 15 en zaterdag 16 november om 20.00 uur voeren leerlingen van het Isendoorn College hun tweejaarlijkse musical op in Theater Hanzehof in Zutphen: ‘Peter Pan forever young’.

“Je herkent het vast: iedereen die ouder is, heeft weinig tijd, is maar bezig met zaken die zij zo belangrijk vinden. Ze willen serieus gevonden worden en vergeten wat ze eigenlijk in al die jaren steeds meer afleren: plezier maken, samen spelen. Kortom, wat je als kind krijgt aangereikt, verdwijnt in de loop der jaren. En waar leidt dat toe? Zijn we deze vaardigheden echt kwijt, of is er nog hoop en kan onze zoektocht naar onze eigen ik weer leiden naar een gelukkiger leven?” vraagt Nienke Berenbroek van het Isendoorn College zich af.

“Zo is het ook bij deze musical. Peter Banning is een succesvolle advocaat in een goedlopend advocatenbureau. Hij vergeet dat zijn kinderen andere zaken belangrijk vinden. Zijn vrouw herkent in hem niet meer die leuke jongen waarop zij verliefd werd. En Peter… hij heeft dit niet door, totdat een bezoekje aan zijn pleegmoeder een wending geeft aan zijn leven. De ontdekking van zijn eigen Peter… een hernieuwde kennismaking met kapitein Haak, de Lost kids en Tinkelbel en tenslotte zijn nieuwe levensmotto: Wil je succes in het leven, blijf dan forever young!”

Kaartverkoop geschiedt aan de deur van Theater Hanzehof, Coehoornsingel 1 of bij het Isendoorn College, Lage Weide 1 te Warnsveld.