Stedendriehoek

Bijeenkomst rond concentratieproblemen

WARNSVELD – Concentreren vergt een paar vaardigheden, waaronder weten wat je nodig hebt, zodat jij je kunt concentreren en weten welke hulpvraag je kunt stellen om het antwoord te krijgen dat je nodig hebt om verder te kunnen.

“Zit jouw kind in groep 7/8 of het voortgezet onderwijs en krijgt jouw kind regelmatig te horen dat het een concentratieprobleem heeft? Stopt het kind daarom met leren of gaat het juist heel hard werken, maar zonder resultaat? Zorgt dat voor confrontaties thuis en op school en willen jullie daarvan af? Maak jij je zorgen over de toekomst van jouw kind? Kom dan met jouw kind naar de interactieve informatieavond op donderdag 8 december in ’t Warnshuus, Dreiumme 43 te Warnsveld. De avond is gratis, begint om 19.30 uur en eindigt uiterlijk 21.00 uur”, aldus Wendy Marsman.

“Na deze avond weet jij hoe een concentratieprobleem is opgebouwd, wat er werkelijk speelt, welke vragen jij kunt stellen zodat jouw kind verder kan en jouw kind weet welke hulpvragen er nodig zijn om zich te kunnen concentreren en om het antwoord te krijgen dat wel duidelijk is. Opgeven is gewenst en kan door mij te bellen op nummer 06-28102935 of te mailen naar mail@wendymarsman.nl.”