Stedendriehoek

Beter leren fotograferen

Patrick van Gemert (links) geeft aanwijzingen aan een van de cursisten.

ZUTPHEN – Hoewel iedereen tegenwoordig wel in het bezit is van een camera, wil dat nog niet zeggen dat iedereen ook meteen goede foto’s kan maken. Voor wie graag meer uit zijn camera wil halen, geeft fotograaf Patrick van Gemert vanaf dinsdag 6 september weer een basiscursus fotografie.

Deze cursus bestaat uit zes bijeenkomsten: op de dinsdagen 6 en 20 september, 4 en 18 oktober, 1 en 15 november van 19.30 tot 22.00 uur. In overleg zal een van deze avonden vervangen worden door een praktijkles op locatie. Aan bod komen onder andere camera’s, objectieven, diafragma, sluitertijd, flitsen en compositie. De cursus wordt gegeven in een kleine groep.

Patrick van Gemert fotografeert twintig jaar en sinds 1999 is hij mede-eigenaar van Zutphens Persbureau. Zijn werk voor kranten en tijdschriften is sindsdien uitgebreid met bedrijfs- en studiofotografie. De lessen worden gegeven bij Zutphens Persbureau aan de Bettinkhorst in Zutphen. Kijk voor meer informatie op www.zutphenspersbureau.nl. Inschrijven voor de fotocursus kan door te mailen naar info@zutphenspersbureau.nl.