Stedendriehoek

Autoliefhebbers toeren langs de IJssel

BRUMMEN – Club Triumph Holland, regio Oost, organiseert op zondag 26 augustus een autorit door het IJssellandschap, zowel met en zonder competitie-element; de 7e Triumph IJssel Trophy rit (CTH bokaalrit).

De organisatie is in handen van Jeroen en Gerard Schouten: “De rit staat open voor alle Engelse en niet-Engelse, klassieke auto’s, oldtimers, youngtimers of gewoon mooie autos. Voor leden van Club Triumph Holland telt de rit mee voor het Bokaalrittenklassement. Maar ook niet leden zijn van harte welkom. De rit voert door afwisselende landschappen langs de IJssel en is ongeveer 120 km lang.

Tourklasse of recreatieklasse
Deelnemers kunnen kiezen om gewoon lekker te genieten van de echt mooie omgeving en te rijden (in de recreatieklasse) of  ze gaan opletten op route-controles en opdrachten onderweg en doen mee voor het eindklassement (in de tourklasse). Alles kan niets moet.”

De routebeschrijving zal volgens het ‘bol-pijl’ systeem gaan voor de recreatieklasse in eenvoudige vorm. Na inschrijving ontvangen deelnemers een reglement waarin de regels van de rit zijn opgenomen. “Voor alle deelnemers is een rallyschild beschikbaar (indien men deze nog niet heeft) ook als u in de recreatieklasse rijdt! Bij de start staat de koffie/thee met een verrassing voor u klaar.”

Start is bij Pannenkoekbakkerij Reuvershoeve in Brummen. Gestart zal worden om 10.0 uur lunch vanaf 12.30 uur  en de finish zal tussen 15.30 en 16.00 uur zijn waarna de prijsuitreiking plaats vindt. Inschrijven: kan op www.triumph.nl/ijssel