Winacties

Vrijkaarten voor Hans Klok’s House of Horror

APELDOORN – Van vrijdag 28 tot en met zondag 30 oktober spookt het in Theater Orpheus te Apeldoorn. Halloween was nog nooit zo magisch als met Hans Klok’s House of Horror. Lezers van deze krant maken kans op vrijkaarten.

Kroonluchters flikkeren…Geesten dwalen over het toneel. Op het balkon schiet een in het zwart geklede vrouw achter een gordijn. Ergens klinkt het klaaglijk gehuil van een baby. Vanuit de catacomben trekt een akelige mist omhoog. Het spookt in Theater Orpheus.

Grote illusionisten uit het verleden zijn op zoek naar Hans Klok. Zij dulden hem niet in hun magische cirkel en willen alleenheerser blijven in hun ondoorgrondelijke rijk vol geheimen.
Hans Klok is niet bang voor zijn rivalen. Gesteund door zijn mysterieuze bruiden gaat hij de strijd aan met de legendarische grootmeesters van weleer. De kaarten worden geschud…en hoe! In een spel dat zijn weerga niet kent wordt Hans voortdurend belaagd door zijn bloeddorstige achtervolgers. Steeds neteliger worden de situaties waarbij zelfs de hulp van zijn circusvrienden onontbeerlijk is om Hans te redden uit de klauwen van zijn demonen. Wie wint dit macabere spel in Hans Klok’s House of Horror?

In tal van nieuwe illusies zien we hoe een onverschrokken Hans Klok de strijd aangaat.
Het publiek – voor wie eveneens een bijzondere en actieve rol is weggelegd – zal in deze griezelversie een totaal nieuwe Hans Klok zien. Met revolutionaire projecties en speciale effecten wordt men meegezogen in een mystieke wereld waarin niets is wat het lijkt.

In Hans Klok’s House of Horror worden veel illusiegrenzen overschreden. Horrorfans van jong tot oud worden op hun wenken bediend in deze grootschalige familieshow met freak-achtige wezens als vampiers, heksen, trollen en andere onaardse creaturen. Internationaal bekroonde circusacts staan eveneens op het programma en uiteraard zien bezoekers de ‘master of magic’ zelf in vele gedaantes en verschijningen, die het publiek nog heel lang zullen blijven achtervolgen.

Kaarten reserveren is mogelijk via telefoon 055-5270300 en de website www.orpheus.nl. Lezers van Nieuwsblad Stedendriehoek die kans willen maken op vrijkaarten voor de voorstelling van vrijdag 28 oktober, kunnen uiterlijk donderdag 27 oktober 15.00 uur een sms sturen (0,60 per sms). Sms: STE<spatie>klok naar 4004. De winnaars krijgen telefonisch bericht.