Winacties

Vrijkaarten voor Europacupnwedstrijd Draisma Dynamo

APELDOORN – Woensdag 7 december speelt Draisma Dynamo in het kader van de Europacup Volleybal (Challenge Cup 2017) tegen Lausanne Université Club uit Zwitserland. De wedstrijd begint om 19.30 uur in Omnisport aan De Voorwaarts.

De zaal is open vanaf 18.00 uur. Een kaartje kost €10,- voor volwassenen en €7,- voor jeugd tot en met 16 jaar. Dynamo-leden en -vrijwilligers betalen voor een kaartje €8,- (€5,- tot en met 16 jaar). In de voorverkoop, tot en met zaterdag 3 december, krijgt men nog €2,- extra korting. Belangstellenden kunnen kaarten kopen tijdens de thuiswedstrijd van Heren 1 op zaterdag 3 december (20.00 uur tegen Taurus) of via de website www.draismadynamo.nl.

Iedereen die zin heeft om er een feest van te maken, is al vroeg op de avond welkom bij de Europa Cup Pizza avond’. Om 18.00 uur bezorgt Domino’s zoveel pizza’s als wenselijk. Iedereen kan alvast zijn of haar favoriete pizza bestellen voor slechts €5-. Voor de jeugd is er vanaf 17.30 uur weer een springkussen smashbal springmeter en schmink. Vanzelfsprekend ontbreekt ook de volleybal-DJ niet.

Lezers van Nieuwsblad Stedendriehoek die kans willen maken op vrijkaarten voor deze wedstrijd kunnen uiterlijk vrijdag 2 december 15.00 uur een sms sturen (060 per sms). Sms: STE<spatie>volley naar 4004. De winnaars krijgen telefonisch bericht.