Winacties

Hilarische avond voornelke voetballiefhebber

DEVENTER – FC De Rebellen is een hilarische avond voor elke voetballiefhebber, in de Deventer Schouwburg op woensdagavond 14 december om 20.00 uur. Een avondje achterover zitten, lachen en genieten. En het drankje mag mee de zaal in, hoe leuk is dat!

Het betreft een avondje voetbalhumor en -verhalen in het theater. De selectie bestaat uit onder anderen John de Wolf, Glenn Helder, Marcel Meeuwis, cabaretier Leo Alkemade en Ricky van den Berg. De presentatie is in handen van de bekende sportverslaggever Koert Westerman.

Het publiek wordt continu actief betrokken bij het schouwspel en kan zichzelf qua voetbalkennis in de spotlight zetten tijdens de ‘rebelse quiz’. Na de voorstelling vindt ‘de verlenging’ plaats in de foyer en is het mogelijk met De Rebellen op de foto te gaan, of het aangeschafte boek persoonlijk te laten signeren.

Voor meer informatie en kaartverkoop, telefoon 0570-683518 en website www.deventerschouwburg.nl. Lezers van Nieuwsblad Stedendriehoek die kans willen maken op vrijkaarten voor de voorstelling , kunnen uiterlijk woensdag 7 december 15.00 uur een sms sturen (0,60 per sms). Sms: STE<spatie>rebel naar 4004. De winnaars krijgen telefonisch bericht.