Stedendriehoek

Weekendwerkzaamheden A1/A50 in juli en augustus

STEDENDRIEHOEK – Rijkswaterstaat voert in juli en augustus in een aantal weekenden werkzaamheden uit aan de A1/A50 in het knooppunt Beekbergen.

Vervangen voegen en asfalteren
In de weekenden van vrijdag 28 juli tot en met maandag 31 juli en vrijdag 4 augustus tot en met maandag 7 augustus worden de voegen van de parallelbanen op de A1 vervangen en wordt er geasfalteerd op de viaducten.

Vrijdag 28 tot en met maandag 31 juli
Ter hoogte van knooppunt Beekbergen zijn de verbindingswegen tussen Arnhem en Amersfoort en tussen Deventer en Arnhem afgesloten. De omleidingsroutes staan aangegeven met gele borden langs de weg. Houd rekening met een extra reistijd van 5 tot 10 minuten.

Vrijdag 4  tot en met maandag 7 augustus
Ter hoogte van knooppunt Beekbergen zijn de verbindingswegen tussen Amersfoort en Zwolle en tussen Zwolle en Deventer afgesloten. De omleidingsroutes staan aangegeven met gele borden langs de weg. Houd rekening met een extra reistijd van ongeveer 5 tot10 minuten.

Uitbreiding A1 Oost
De verbreding van de A1 tussen Apeldoorn-Zuid en knooppunt Beekbergen en de aanpassingen van knooppunt Beekbergen zorgen voor een goede doorstroming en een betere bereikbaarheid van het gebied. Naast de aanpassingen op dit traject werkt Rijkswaterstaat samen met de provincies Gelderland, Overijssel en de Cleantech Regio aan een meer structurele verbetering van de bereikbaarheid van deze regio. Tot 2028 wordt de A1 tussen Apeldoorn en knooppunt Azelo verder verbreed. Kijk voor meer informatie op de internetsite van Rijkswaterstaat onder Uitbreiding A1 Oost.