Sport

Zomerse uitdaging op de tennisbaan

Tennisvereniging LTC Gorssel biedt deze zomer een compact lidmaatschap voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook mensen die overwegen om (weer) te gaan tennissen, krijgen zo de gelegenheid om het tennis (weer) eens te proberen voordat ze besluiten lid te worden.

De Zomer Challenge is in de maanden juni tot en met augustus, waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast krijgen de spelers drie clinics aangeboden op de zaterdag onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en kunnen zij meedoen aan toernooien van LTC Gorssel, zoals het Terug van Vakantie Toernooi op 12 september. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is.

Deelnemers kunnen zich inschrijven via de website van LTC Gorssel: www.ltcgorssel.nl/zomer. De kosten zijn €70,- voor senioren en €35,- voor junioren. Voor meer informatie en aanmelden kan er contact worden opgenomen met Tennisvereniging LTC Gorssel, telefoonnummer 06-51988537 of e-mail info@ltcgorssel.nl.