Ondernemend

Vier de liefde voor wonen met Eijerkamp en vtwonen

Zutphen, november 2016 – Eijerkamp viert de liefde voor wonen met een exclusief woonevent in samenwerking met vtwonen op zaterdag 12 november in Veenendaal en op zondag 13 november in Zutphen. Ontmoet tijdens de vtwonen fandagen het vtwonen stylingteam, ontdek de nieuwste kleuren en woontrends en beleef de Inspiratietour door de 15 vtwonen Stijl Studio’s onder leiding van stylist Willem-Hans Beens, bekend van tv.

En er is meer: bezoekers komen tijdens het woonevent alles te weten over styling, kleurgebruik en de nieuwste woontrends. Daarnaast zijn woonexperts van Histor, Upstairs traprenovatie en bekende merken zoals Design on Stock, bert plantagie en Harvink aanwezig. Geniet bij Eijerkamp in Veenendaal van zoete lekkernijen bereid door de Bakbar en proef bij Eijerkamp in Zutphen kleine hapjes uit hippe foodtrucks.

vtwonen Stijl Studio’s exclusief bij Eijerkamp
De 15 Stijl Studio’s zijn ontwikkeld in samenwerking met vtwonen en bekend van het gelijknamige tv-programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’. Marloes Peters, Hoofd Concept & Creatie: ‘Merken en woonstijlen worden in een steeds grotere mate gemixt. De Stijl Studio’s zijn ontworpen op basis van alle woonmerken die bij Eijerkamp en onze designwinkel CILO vertegenwoordigd zijn. Hiermee creëren we een spannende en eigentijdse dynamiek. Met de Stijl Studio’s spelen we in op de nieuwste woontrends en kleuren, vertaald naar het hedendaagse interieur.’
De vtwonen Stijl Studio’s, exclusief te zien bij Eijerkamp, zijn bekend van het gelijknamige tv-programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’.

Quick scan styling advies
Tijdens de vtwonen fandagen geven stylisten van Eijerkamp persoonlijk woonadvies. Onze ontwerpers geven praktische interieur tips waarmee bezoekers van de beurs gericht mee aan de slag kunnen. Tip: neem een plattegrond en foto’s mee voor een interieuradvies op maat.

Eijerkamp & vtwonen
De gedeelde passie voor interieur, vormgeving en trends is het recept voor onze jarenlange samenwerking met vtwonen. Als vaste partner van het woonprogramma is deze samenwerking voor 2016/2017 geïntensiveerd en zijn de Stijl Studio’s en vtwonen collectie niet meer weg te denken uit onze winkels.

Over Eijerkamp
Eijerkamp presenteert de nieuwste trends op het gebied van wonen, slapen en design onder een dak. Een ware woonbeleving op maar liefst 55.000 m2 in Hanzestad Zutphen en het centraal gelegen Veenendaal. Alle bekende woonmerken zijn vertegenwoordigd en alleen de beste kwaliteit is goed genoeg. Het familiebedrijf (sinds 1928) wordt gerund door Evert-Jan en Hans-Jaap Eijerkamp en jubileerde in 2014 met het 85-jarig bestaan. In 2014 openden zij tevens een compleet vernieuwende Trendhopper flagshipstore in Zutphen. Ook CILO, dé designwinkel van Nederland is sinds 2000 onderdeel van Eijerkamp. Inmiddels zijn de dochters van de Eijerkamp broers, Lotte en Lisanne Eijerkamp ook werkzaam in het dynamische bedrijf.