Ondernemend

Van ambitie naar vliegende start

ZUTPHEN – Bundel de krachten van twee uiteen liggende disciplines en creëer daarmee een ijzersterk en compleet bedrijf. Sweder Saltet en Sebastiaan Boudewijns zijn januari 2017 gestart met SALBO Dak & Installatietechniek. Een nieuw bedrijf én een nieuwe samenwerking tussen Sweder en Sebastiaan, dit keer als compagnons. Met beiden een jarenlange ervaring binnen hun vakgebied zijn zij nu al, na een paar maanden, druk aan het werk met diverse projecten.

Sweder is de man van het dakwerk. En dan op hoog niveau. Hij is gespecialiseerd in monumentaal lood, zink en koperwerk, maar ook traditioneel zinkwerk, dakisolatie, bitumineuze daken, lekkages en servicewerk. “Wij kregen dit grote pand aan Verlengde Ooyerhoekseweg in december en hebben die maand gebruikt om het hier goed en efficiënt in te richten. Naast een ruim kantoor hebben wij hier in de loods een zinkwerkplaats gemaakt met vier apparaten waar wij zink mee kunnen bewerken. Daarnaast hebben wij een grote werktafel. Wij doen geen half werk en daarom hebben wij onze werkplaats goed voor elkaar; klaar voor groei en klaar voor de toekomst.”

 

Sebastiaan is gespecialiseerd op het gebied van installatietechniek, waaronder vallen: elektrische installatie, ledverlichting, Domotica huisautomatisering, zonnepanelen, datanetwerk, intercomsystemen, alarminstallatie en ontruimingsinstallatie. “Wij zijn voor veel mensen bekenden. Ze kennen ons werk en weten dat wij ons vak goed verstaan. Sweder heeft 17 jaar ervaring en ik meer dan 20 jaar, dus wij weten wat we doen!”

 

Monumentaal en hightech

Doordat de mannen veel kennis hebben en daarbij de juiste hoogwaardige apparatuur kunnen zij maatwerk leveren. “Vooral binnen monumentaal gelden veel regels, waarvan ik volledig op de hoogte ben. Ik werk volgens de regels en rapporten van Monumentenwacht Gelderland”, vertelt Sweder.
Sebastiaan is vooral op de hoogte van hightech oplossingen. “Zo vullen wij elkaar mooi aan. In grote projecten zoeken wij graag de samenwerking op met vakmensen die wij goed kennen en waarvan wij weten dat zij volgens onze standaard werken. Het voordeel voor de klant is dat zij altijd één aanspreekpunt hebben en dat zijn wij. Zo houden wij de lijnen kort en afspraken duidelijk en transparant.” De jarenlange ervaring van Sebastiaan als uitvoerder komt hem nu goed van pas.

 

Het eerste kwartaal van SALBO (deze naam is een combinatie van de namen van de mannen) is veelbelovend en boven verwachting goed volgens de mannen. “Wij krijgen onze opdrachten vooral via mond-op-mond reclame. Ook voor een keuken- en badkamerverbouwing kunnen klanten terecht bij SALBO. Hoewel wij vooral in de regio werken, zijn we soms ook op locaties verder weg.  Zo hebben wij onlangs een renovatie project afgerond in de binnenstad van Amsterdam.”

 

Informatie
SALBO Dak & Installatietechniek
Verlengde Ooyerhoekseweg 31a
7207 BJ Zutphen
Telefoon:            0575 757049
Website:             www.salbo.nl
E-mailadres:      info@salbo.nl
Facebook:          Facebook.com/SALBO.nl