Ondernemend

‘Mijn weg naar totale vrijheid’

APELDOORN – Het boek met deze titel, geschreven door Nel de Boer, vertelt het levensverhaal van Sophia Vredevoogd. Geboren in de Tweede Wereldoorlog bleef haar jeugd een grote strijd. Ze is op zoek naar vrijheid, waarheid. Op zoek naar de oorsprong. Via een indringend verhaal wordt de lezer meegenomen op de zoektocht naar vrijheid, daarbij de weg accepterend die voorbij komt in het proces.

Nel de Boer: “Mijn boek gaat onder andere over de Tweede Wereldoorlog en vrijheid. Vrijheid is geen vanzelfsprekendheid, ook vrijheid in jezelf niet. Met afgelopen week de herdenking van onze bevrijding van de bezetting, staat dit boek volop in de actualiteit.” Het boek ‘Mijn weg naar totale vrijheid’ is verkrijgbaar bij www.boekscout.nl  of te bestellen bij de boekhandel: in Apeldoorn bij Nawijn & Polak, Bruna op winkelcentrum De Eglantier en in de Oranjerie bij Plantage.

 

Een beoordeling die ik heb mogen krijgen voor mijn boek “Mijn weg naar totale vrijheid”:
De drang die je hebt om je levensverhaal te delen, omdat je anderen tot steun wilt zijn. Door jouw heldere verhaal maak je dit mogelijk. Met veel gevoel beschrijf je jouw leven en het grote thema dat daarbij hoort: STRIJD. Het is belangrijk om te weten met welk thema jij als lezer worstelt in je leven. Door dit boek moedig je de lezer aan om hier naar op zoek te gaan. Doordat jij jouw eigen emoties niet uit de weggaat maar juist toont dat die er mogen zijn ben je een waar voorbeeld. Het is heel knap hoe kwetsbaar je durft te zijn.
Met een flinke doses spiritualiteit en eerlijkheid vervolg jij jouw levenslijn. Je geeft tips en vertelt welke zaken voor jou hebben geholpen op weg naar “een totale vrijheid”.

Dit boek is een aanrader voor een ieder die op zoek is naar zichzelf of met diverse vragen door het leven gaat.
Nel de Boer