Ondernemend

Genieten van een koel huis

Met het warme weer dat eindelijk op gang komt wordt het weer tijd om te genieten van de zon, het terras en in de buitenlucht zijn. Maar je huis houd je liever lekker koel. Afgelopen jaren waren tijdens de hete zomers de (mobiele) airco’s niet aan te slepen en lange tijd waren ze dan ook uitverkocht. Zorg dus dat je op tijd een goede airco hebt zodat je buiten kunt genieten van het zomerweer en binnen van een heerlijk koel huis.

De jonge ondernemers Bodhi Verhaaf (24) en Jamilla Bräkling (23) hebben samen MobieleAircoAanbieding.nl opgericht. “Wij focussen ons op de online wereld. Daardoor hoeven wij geen duur pand te huren en kunnen wij onze mobiele airco’s aanbieden voor een scherpe prijs. Maar online kopen betekent in dit geval niet dat er geen persoonlijk contact is. Wij zijn 24/7 bereikbaar, geven altijd een eerlijk en goed advies en staan volledig achter de kwaliteit van onze producten.”

Het assortiment is bewust klein gehouden. Alleen de beste airco’s worden hier verkocht. “Wij testen alle producten zelf uit. Dan weten wij hoe ze werken, of ze goed werken en of wij ze willen verkopen, want alleen de airco’s die wij na zelf testen goed genoeg vinden halen de website. Een goede mobiele airco hoeft niet duur te zijn, als deze maar voldoet aan de wensen van de klant. De afmeting van de ruimte, de isolatie… er spelen zoveel dingen mee bij de keus voor een airco en daar denken wij graag in mee. En ondanks dat de installatie erg makkelijk is, kunnen wij ook daarbij helpen.”

Kwaliteit
De levering van de airco gebeurt door de ondernemers zelf. “Onze klanten kunnen zo altijd rekenen op een goed product dat netjes wordt afgeleverd en op onze service. Wij lopen graag net dat stapje extra voor onze klanten, daarom nog even onze kwaliteiten op een rijtje:

-Persoonlijk contact met de klant;

-Snelle en goede service;

-Lage prijs garantie;

-Klein assortiment aan mobiele airco aanbiedingen.

Op deze manier willen wij veel Nederlandse huishoudens voorzien van een koele woning. Voor meer informatie, neem een kijkje op de website: www.mobieleaircoaanbieding.nl

E-mail: info@mobieleaircoaanbieding.nl
Telefoonnummer: (0570) 585008 of Whatsapp naar: 06-18728002