Ondernemend

Anka interieur opent zaterdag de deuren

ZUTPHEN – Anka interieur is een bedrijf in woningstoffering en is opgericht in 2014. “Slechts een paar succesvolle jaren later, durven wij nu de stap te nemen tot het openen van een showroom”, zegt Anne. Kadir is stoffeerder. “Hij legt bijna alle mogelijke vloeren en is een ster in het bekleden van trappen. De vloeren die wij bijvoorbeeld in onze showroom laten zien zijn PVC, laminaat, vinyl, marmoleum, parket, tapijt en kurkvloeren.”

Bij Anka interieur kunnen klanten terecht voor een complete vloer. “Wij hebben alle denkbare verschillende soorten ondervloeren en de vloer kan uiteraard ook prachtig afgewerkt worden met één van onze plinten. Naast vloerbekleding vindt u in onze showroom ook gordijnstoffen en raambekleding, te verwerken in verschillende modellen en soorten.” De gordijnen zijn van zeer goede kwaliteit en worden helemaal naar smaak en op maat voor de klant ontworpen en gemaakt. Daarbij bieden Anne en Kadir ook verschillende karpetten en schoonloopmatten aan, waar zij vaak leuke acties mee doen in de winkel.

Anne is de interieuradviseur van de winkel. Zij adviseert en helpt klanten bij alle vragen en problemen die je tegen kunt komen bij een nieuw interieur. Anne kan u advies geven en helpen om moeilijke en belangrijke beslissingen over uw interieur te nemen. “Bij ons staat kwaliteit erg hoog. Daarbij hebben wij, doordat wij geen personeel in dienst hebben, ontzettend scherpe prijzen!”

De eerste week na de opening start Anka interieur met diverse leuke aanbiedingen. De feestelijke opening is op zaterdag 12 november van 13.00 tot 17.00 uur. Anka interieur is gevestigd aan Polsbroek 85a. Website: www.ankainterieur.nl , e-mail: Info@ankainterieur.nl , telefoon: 0575-472736/06-41121368.