Ondernemend

Alle denkbare verpakkingen en decoraties onder één dak

TWELLO – Musdeco is dé specialist op het gebied van verpakkingen en decoratie. Met de centrale vestigingsplaats in Twello is het bedrijf bekend in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen, maar de leveringen gaan heel Nederland door en zelfs ver daarbuiten.

Duizend vierkante meter verkoopruimte tonen verpakkingen en decoratiemateriaal in alle soorten en maten, klaar voor winkeliers, bedrijven, scholen en instellingen. Ruim 40.000 artikelen liggen hier standaard op voorraad. Jacques Mus is sinds 2002 eigenaar, maar het bedrijf bestaat al veel langer. “Wij hebben alle kennis in huis en kunnen onze klanten daarmee altijd van een advies voorzien als dat nodig is.”

Alles voor in de winkel
Met de feestmaand in het verschiet is bij Musdeco van alles voor vinden voor onder andere winkeliers die de etalage willen aankleden. In deze periode zijn dit natuurlijk Sinterklaas en Kerst, maar gedurende het hele jaar zijn hier thema’s beschikbaar. “Wij kunnen op het terrein van decoratie werkelijk van alles leveren, maar wij hebben ook vooral veel winkelbenodigdheden. Draagtassen, bedrukt of onbedrukt, prijsstickers, inpakpapier en versieringen als lint zijn hier volop verkrijgbaar. “De focus is recent wat verschoven van plastic naar papieren tassen, maar wij leveren alles volop. Uiteraard kunnen deze worden voorzien van het bedrijfslogo, tekst of een reclame-uiting erop.”

Eigenaar Jacques Mus is in 2002 als zelfstandig ondernemer begonnen door de overname van Boon Twello. Het begon allemaal met blik. In het familie bedrijf Mus verpakkingen BV, waar zijn broer nu de eigenaar van is, heeft hij jaren gewerkt. En ook nu staat blik nog centraal in de verkoopruimte. Een eigen lijn blikverpakking, om bijvoorbeeld snoep in te verpakken, staat uitgestald in een grote stellage. Alle mogelijke etiketten zijn hier verkrijgbaar, voor elke gelegenheid.

Opslag voor de klant
De groothandel aan de Johan Willem Frisostraat 3 heeft boven de winkelruimte een grote opslagruimte, die niet alleen voorraad bevat, maar ook ruimte voor opslag voor de klant biedt. “Wij willen het probleem bij de klant weghalen. Indien nodig kunnen zij een deel van de aankoop als voorraad bij ons ‘parkeren’. Samenwerken met de klant, daar zijn wij sterk in.”

Verpakkingsmaterialen
Een ruim aanbod verpakkingsmaterialen, ook voor webwinkels, biedt klanten voldoende keus. Te denken valt hierbij aan dozen, opvulmaterialen, beschermmaterialen, plakband, papier en ga zo maar door. Bijzonder daarbij is dat ook afname in kleinere oplages mogelijk is. “Dat is één van onze specialiteiten. Alles om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken.”
Voor meer informatie, telefoon 0571-276347, e-mail info@musdeco.nl , website www.musdeco.nl .