112

Bestelbus belandt na aanrijding in sloot

LIEREN – Op de kruising Kanaal Zuid en Achterste Kerkweg in Lieren heeft woensdagmiddag rond 16.15 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een bestelbus en een personenauto.

Het ongeval gebeurde nadat de bestuurder van de bestelbus Kanaal Zuid over wilde steken in de richting van de Achterste Kerkweg. Op het moment dat de bestelbus overstak zag hij daarbij een auto van rechts over het hoofd. De auto schoot door de botsing door in een sloot. Beide voertuigen raakten door de botsing zwaar beschadigd.

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De automobilisten zijn in een ter plaatse gekomen ambulance onderzocht en behandeld. De inzittenden van de bestelbus kwamen met de schrik vrij. De automobiliste had het zo erg koud dat zij van een politieagente een jas kreeg. De mevrouw hoefde na behandeling in de ambulance niet mee naar het ziekenhuis.

De Achterste Kerkweg was lange tijd afgesloten in verband met de afhandeling van het ongeval. Nadat de auto uit de sloot was getakeld, konden beide voertuigen worden afgesleept. Het verkeer ondervond door de aanrijding enige hinder. Zij werd door agenten langs het ongeval geleid.