Stedendriehoek

Zon of schaduw: maak zelf de keus

DEVENTER – Het is zomer en dat betekent genieten in de tuin! Bij Tuinmani, gevestigd aan de Revalstraat, is alles voor de tuin te vinden, oké…alleen de planten niet. “Alle harde materialen voor de tuin zijn hier verkrijgbaar: schuttingen, overkappingen, tegels en ga zo maar door”, zegt Ronald van Berkum, eigenaar van Tuinmani. “De buitenshowroom is netjes, maar nog niet helemaal af. Daar zijn we gelukkig te druk voor”, lacht hij. De binnenshowroom toont een sfeervol geheel waar het niet moeilijk zal zijn inspiratie op te doen om van de tuin een paradijs te maken.
Vanaf de eerste week mooi weer in het jaar is het druk bij Tuinmani. “De trend van deze tijd is steeds meer een ‘dichte’ tuin. Een strakke tuin met tegels en veel leefruimte. Ik heb vier personeelsleden in dienst die zorgen dat alles goed wordt afgeleverd en eventueel wordt gemonteerd bij de klanten thuis.”
Met de warme zomerdagen willen we natuurlijk volop van het buitenleven genieten. Zon of schaduw? Maak zelf de keus met terrasoverkapping Solem. “Wij hebben deze in onze showroom staan, dus iedereen is welkom om te komen kijken. Solem is een betaalbare oplossing en zorgt voor een sfeervolle zonwering. Je monteert een rail aan een bestaande pergola of dakconstructie van aluminium of hout. Bevestig de doekzonwering en laat het genieten beginnen!”
Solem biedt een prachtige uitstraling en is leverbaar in diverse soorten doeken, dat gemakkelijk is schoon te maken. Dankzij de eenvoudige montage en het royale formaat (de maximale breedte is 350 centimeter en de maximale uitval is 500 centimeter) is Solem een ideale oplossing voor vele tuinen. “Daarnaast is het gemakkelijk handmatig te bedienen, onderhoudsarm en weerbestendig, genoeg voordelen dus!”
Tuinmani is gevestigd aan Revalstraat 7. Voor meer informatie: www.tuinmani.nl of telefoon 0570-590712.