Stedendriehoek

Vrijwilligers voor AvondVierdaagse Deventer

DEVENTER – Op 23 mei gaat de 72e AvondVierdaagse Deventer van start, met als slotdag 26 mei. De laatste wandeldag wordt opgeluisterd met muziek. De voorbereidingen voor dit evenement, met ruim 3.500 deelnemers het grootste (meerdaagse) sportevenement van Deventer, zijn in volle gang.

 

Elk jaar neemt het aantal deelnemers aan de avondvierdaagse nog toe. Om alles in goede banen te leiden, is de organisatie naarstig op zoek naar meer vrijwilligers. “Voor het uitzetten, bewegwijzeren en controleren van de routes zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die in het bezit is van een scooter. Bovenal is het van groot belang dat wij over genoeg verkeersregelaars beschikken om de ruim 3.500 wandelaars, voornamelijk kinderen, zo veilig mogelijk te laten deelnemen. Ook is het van groot belang dat wij over genoeg verkeersregelaars beschikken om het geheel zo veilig mogelijk te laten verlopen. Voor het evenement volgt men een korte cursus om verkeersregelaar te mogen zijn tijdens de vierdaagse.”

Belangstellenden kunnen voor 6 maart contact opnemen met Harry Muilerman, telefoon 06-53329960 of e-mail speeltuindriehoek@concepts.nl.