Stedendriehoek

Van der Meijde specialengast bij FC de Rebellen

DEVENTER – De Deventer Schouwburg verandert woensdag 14 december vanaf 20.00 uur voor één avond in de voetbalkleedkamer van FC de Rebellen. De spelers zijn John de Wolf, Glenn Helder, Marcel Meeuwis, cabaretier Leo Alkemade en gast-rebel Andy van der Meijde. Presentator van de avond is Koert Westerman. Zij delen persoonlijke verhalen, anekdotes en hilarische ervaringen.

Op het laatste moment is oud-voetballer en tv-persoonlijkheid Andy van der Meijde toegevoegd aan de selectie. Hij wordt deze avond gevolgd door camera’s voor het vijfde seizoen van zijn real-life soap Andy & Melisa, die vanaf 13 januari 2017 op televisie te zien is.

Marcel Meeuwis – ex-speler van onder meer VVV-Venlo, Roda JC en Feyenoord – stelde een team samen met voormalig topvoetballers die gedurende hun carrière een nachtmerrie waren voor bestuurders en coaches, maar op handen werden gedragen door de fans. Aan coach/presentator Koert Westerman de lastige taak om de opstelling te bepalen, het beste uit de spelers te halen en de avond in goede banen te leiden.

Bier mag deze avond mee de zaal in en het publiek kan zichzelf qua voetbalkennis in de spotlight zetten tijdens de ‘rebelse quiz’. Na de voorstelling vindt ‘de verlenging’ plaats in de foyer en is het mogelijk met de Rebellen op de foto te gaan of het aangeschafte boek persoonlijk te laten signeren. Kaarten zijn te verkrijgen via de website www.deventerschouwburg.nl