Stedendriehoek

Swinckels is weer helemaal terug

TWELLO – De tafels zijn weer gedekt. De brigade is weer compleet. De deuren zijn weer open. Met nieuwe kleuren blauw en groen, hout, sfeer en warmte zijn Sandor en Barbara en het team er helemaal klaar voor. Afgelopen weekend was het zover; de deuren zijn weer geopend en gasten kunnen na een jaar afwezigheid weer genieten van de gezelligheid en het eten en drinken in deze Twellose zaak.

“Hoe het hier voor de brand was, klopte voor ons”, vertelt Sandor. “Maar natuurlijk hebben we goed nagedacht hoe we nu verder wilden. Ons concept klopte, maar als je het volledige interieur moet vernieuwen ga je wel kijken welke uitstraling je wilt hebben. De ruimtes zijn gelijk gebleven, ook doordat deze zo horen bij het pand. Met de nieuwe kleurstellingen en sfeer hopen wij veel gasten weer een leuke avond te bezorgen.”
Met de nieuwe opening is het nu ook mogelijk voor de lunch aan te schuiven bij Swinckels. “Of een high-tea. Deze bieden wij aan voor 17,50 euro en dan serveren wij vier gangen, koffie en thee.”

De keukenbrigade is klaar om de gasten te ontvangen. In de spiksplinternieuwe keuken worden de gerechten met liefde bereid. “De basiskaart die wij hadden is gebleven, maar wel zijn we nu nog meer gericht op rundvlees. Het liefst halen wij de producten uit de regio. Zo serveren wij in eigen huis gerijpt vlees van Achterhoekse runderen, verse producten uit eigen rokerij (waaronder zalm).”

Swinckels is te vinden aan Dorpsstraat 12 te Twello. Hier is voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook vanuit Deventer en Apeldoorn is het restaurant goed en snel bereikbaar en wil je graag genieten van een drankje? Door het uitsparen van parkeerkosten is een taxi naar huis zo genomen.
Voor mensen die ruime ervaring hebben in restaurants heeft Swinckels vacatures. Kijk op de site of neem contact op. Website: www.swinckelsintwello.nl , e-mail: info@swinckelsintwello.nl , telefoon: 0571-277023.