Sport

Sporten voor de horeca in Deventer

DEVENTER – Sportscholen mogen sinds kort weer buiten lesgeven en bij Fit For Life Sports is daar wel een heel unieke draai aangegeven. Een ruime omheinde locatie op het terrein van Roto Smeets, waar je met voldoende ruimte en de geluidsknop van de muziek op een lekker volume in de buitenlucht kunt sporten. Overdekt ook nog eens. Als dank voor deze kans wil Joost te Wierik iets terug doen voor Deventer, in dit geval voor de horeca. “De horeca heeft het hard nodig, want ook al zijn ze nu enigszins weer open, hun omzet krijgen ze niet meer terug.”

Met het leegstaande terrein van Roto Smeets heeft Joost sinds een paar weken de ideale locatie voor zijn sportlessen. “In overleg met de gemeente, de curator en de pandbeheerder hebben wij een deel van het terrein afgehekt. Alle lessen geven wij hier en omdat deze locatie overdekt is hebben wij besloten al onze lessen tot 1 september in elk geval buiten te gaan geven.”

Sporten voor de horeca in Deventer

Joost besloot iets te organiseren voor Deventer en wat is er dan logischer dan een gezonde sportieve middag, waarbij er gesport wordt voor een goed doel. “Op vrijdagmiddag 26 juni gaan wij een bedrijvensportmiddag houden waarbij we geld gaan inzamelen voor de horeca in Deventer. Dit doen we via www.geef.nl, een landelijke site waarop allerlei goede doelen worden gesteund. Ons team geeft verschillende trainingen van 45 minuten. Bedrijven kunnen deelnemen vanaf 250 euro per bedrijf, maar daarnaast kunnen sporters zich natuurlijk ook individueel laten sponsoren. Al het geld gaat rechtstreeks naar de horeca in de stad. Opgave en informatie is te verkrijgen via: jtewierik@fitforlifesports.nl

Bedrijven kunnen alle informatie vinden via www.geef.nl/nl/actie/sportensteunhorecadeventer/donateurs