Stedendriehoek

SixtiesAlive met Blues en So en U-Turn

DEVENTER – Zondag 27 november is het weer tijd voor Club SixtiesAlive. Van 15.00 tot 18.00 uur is het genieten van Blues en So en U-turn bij DOK H2O. De entree is gratis.

Blues en So
Vier vrienden met een gedeelde passie voor muziek. Enthousiasme, inzet en plezier leidden tot de band Blues en So (foto), die sinds 2011 actief is. Met een repertoire van onder andere Lenny Kravitz, Eric Clapton en Stevie Ray Vaughn speelt de band blues en andersoortige nummers. Blues en So bestaat uit Gert Krommendijk (basgitaar, zang), Edwin Nagtzaam (gitaar, zang), Dick Verra (toetsen, bluesharp) en Michel Buijs (drums). Blues en So heeft een eigen website en is eveneens op Facebook te vinden.

U-Turn
In 2014 is U-turn ontstaan uit de in 2000 opgerichte band Leggy Pee die vooral bekend was in Deventer en omgeving. “Zwijmelen op lekkere blues, uit je dak gaan op pittige rock, terug in de tijd met fijne soul…that’s U-Turn!” Eerder werden vooral covers ten gehore gebracht, maar het repertoire breidde al snel uit. Arnold ter Schegget (zang en gitaar, ex-Orphan, ex-De Spontanos) en Bert Boverhof (bassist/toetsenist ex-Outcast ex-Elysium ex-De Spontano’s) stonden aan het allereerste begin. Na een aantal bandwisselingen is uiteindelijk weer een huidige viermans-formatie ontstaan met Bert Boverhof (toetsen/zang) Ben Beurskens (gitaar/lead-zang) Frank Ong-Alok (bas/zang) en Nico van Riessen (slagwerk/zang).
http://www.sixtiesalive.nl/bands.html