Stedendriehoek

Platform voor professionals

DEVENTER – DoeninDeventer is een nieuwe website voor alle cultuurmakers die in Deventer en omstreken hun cursussen, lessen en workshops aanbieden. Er zijn al meer dan zeventig kunstenaars, docenten en andere vakidioten die een profiel hebben aangemaakt. Het platform is alleen voor echte professionals die hun diensten kenbaar willen maken.

Wim Thijssen van Stichting De Fabriek: “Geef je misschien gitaarles? Of streetdance-cursussen? Of ben je een goudsmid die groepslessen geeft in de eigen werkplaats? Op de website ben je gemakkelijk vindbaar binnen de rubrieken muziek, theater, dans, beeldend en letter & geest. Er is veel ruimte voor foto’s en persoonlijke verhalen, dus volop gelegenheid om je eigenheid als cultuurmaker te etaleren.”

 

DoeninDeventer is een initiatief van Stichting De Fabriek. Men miste een plek op het web waar alle creatieve lessen, workshops en activiteiten te vinden waren voor het publiek. Inmiddels zijn een lokale webdesigner, een fotograaf, een kunstenaar, een grafisch ontwerper en een merkenspecialist aangesloten om van DoeninDeventer een succes te maken.

 

“Er is iedere eerste vrijdag van de maand een gratis inloopspreekuur voor iedereen die meedoet. Je kunt met je vragen terecht bij stichting De Fabriek aan het Sijzenbaanplein 14 in Deventer. Van 13.00 tot 16.00 uur zijn experts aanwezig om je verder te helpen bij het zichtbaar worden voor je doelgroep met aansluitend een borrel. Er zijn al meer dan zeventig lokale aanbieders in de culturele sector online en onder één dak te vinden. Wil je meedoen? Ga naar www.DoeninDeventer.nl en registreer je via de button ‘Docenten’.”