Stedendriehoek

Open dag tennisvereniging Deventer LTC

DEVENTER – Zaterdag 11 juni houdt tennisvereniging Deventer LTC aan de Putmanstraat 1a te Deventer een open dag. “Wil jij nieuwe mensen ontmoeten, leren tennissen of een lekker balletje slaan? Dan ben je van 10.00 tot 14.00 uur van harte welkom op ons gezellige tennispark”, nodigt Jeroen Paas iedereen uit.

 

Deventer LTC heeft voor deze dag een gezellig en afwisselend programma opgesteld voor jong en oud. Paas: “Onze parktrainers van Tennisschool-M geven doorlopend gratis proeflessen, je kunt je servicesnelheid meten, het opnemen tegen het tennisballenkanon of kijken naar demowedstrijden van onze hoogste teams. Ook aan de jeugd is gedacht; op twee banen kunnen kinderen vanaf 4 jaar spelenderwijs het tennissen uitproberen, begeleid door onze jeugdcommissie. Ook is er een springkussen aanwezig. Voor de oudere jeugd is er een gevarieerd programma waaronder een korte clinic ‘Beter bewegen op de baan’.”

Hij vervolgt: “Onze pachters zorgen voor een gezellig terras en clubhuis en iedere bezoeker ontvangt een gratis consumptie. Om 14.00 uur wordt de open dag afgesloten met een leuke verrassingsstunt, waarbij mooie prijzen zijn te winnen. Dus sla je slag! En heb je de tenniskriebels te pakken gekregen? Tijdens de open dag kun je gebruik maken van een lidmaatschapsactie en tennis je een half jaar voor slechts 99 euro (samenwonenden 175 euro, studenten 84 euro). Voor de  jeugd gelden andere kennismakingsacties. Kijk voor meer informatie op de website www.deventerltc.nl of bel 06-51600752.”