Ondernemend

Uitbreiding in T.G. Gibsonstraat

De T.G. Gibsonstraat kent een aantal interessante winkels. Is je fiets kapot, dan ga je naar Hein van Langen Tweewielers. Ben je op zoek naar ‘een onderdeel’, wat dit dan ook is? Dan ben je bij het Onderdelenhuis Lammertink aan het juiste adres. Ook het Nederlandsche Inkoopkantoor er te vinden.

Het pand van Lentelink staat al lange tijd leeg. De gebakjes en chocolaatjes zijn verhuisd naar de Nieuwstraat en hebben plaats gemaakt voor de fietsen van Hein van Langen Tweewielers. Deze vullen op dit moment het pand, als opvulling voor de ruimte. Als toegangsstraat naar de Nieuwstraat komen veel bezoekers via deze straat het centrum van de stad binnen.
De Nieuwstraat en T.G. Gibsonstraat in Deventer worden de laatste jaren steeds interessanter. De keur aan afwisselende en specialistische winkels, food en non-food; eigenlijk alles wat je nodig hebt. Ontdek de fascinerende artikelen en producten bij De Stoelendans, laat je adviseren over inbraakbeveiliging bij Havekes Sleutelspecialist en haal iets te eten bij één van de vele eettentjes. De ondernemersvereniging van de Nieuwstraat is blij met al deze ontwikkelingen in de Nieuwstraat en T.G. Gibsonstraat.
Rondom de kaartverkoop van het Stadsfestival op zaterdag 5 maart zullen de ondernemers zich ook zeker van hun beste kant laten zien en zal er zeker een en ander te zien en doen zijn.