Stedendriehoek

Lucky Live in Deventer Schouwburg

DEVENTER – Op donderdag 2 november om 20.00 uur beklimt LuckyTV de bühne van de Deventer Schouwburg. Dit najaar reist Lucky-maker Sander van de Pavert met zijn studio door Nederland voor een onvergetelijke televisieavond. De voorstelling reist langs slechts tien theaters in Nederland.

Een hilarische en messcherpe theatershow: Lucky Live. Een zinderende excursie door het Hollandse medialandschap en een exclusief kijkje in de keuken van LuckyTV. Een televisieavond waar men niet voor thuis blijft! Na een reeks met maar liefst 24 ongekend succesvolle voorstellingen in thuisstad Den Haag, is het nu tijd dat Lucky Live op reis gaat. De theatervoorstelling van Sander van de Pavert, schepper van Lucky TV, heeft vrijwel zonder uitzondering voor uitverkochte zalen gestaan in het Zuiderstrandtheater; een theatertour kon dan ook niet uitblijven.

 

Sander van de Pavert: “Het lijkt nog maar gisteren dat ik op mijn benedenverdieping begon met Lucky TV: uren kijken, snijden, knippen in mijn eentje. Dat ik mijn visie op het gebrek hieraan in het Nederlandse televisielandschap nu deel met volle zalen, is een briljante ervaring. Ik kijk enorm uit naar de reacties buiten Den Haag.”

Kaarten zijn te verkrijgen via de website www.deventerschouwburg.nl.