Stedendriehoek

Krasse Fratsen in Zandweerd

DEVENTER – “Woont u in de wijk Zandweerd in Deventer? En hebt u zin om iets te doen met uw talenten en iets nieuws te ondernemen? Dan is dit uw kans, want het Krasse Fratsen-team is er klaar voor om met u en anderen uit de wijk ‘er uit te halen wat er in zit’,” aldus Marja Vijn.

“Veel mensen hadden vroeger geen gelegenheid om zich te ontwikkelen op creatief gebied, terwijl zij dit toch graag hadden gedaan. Die kans krijgt u alsnog. De kans om te schilderen, te zingen, theater te spelen, bijzondere foto’s te maken, of – wie weet – zelfs de werking van een 3D-printer te leren kennen. Misschien hebt ook u nog ideeën liggen in het kastje ‘vergeten’. Of wensen in uw laatje ‘nooit aan toegekomen’. Afgeleerde dingen in het potje ‘doe maar gewoon’, of dromen op de bovenste plank ‘als ik dat toch eens zou kunnen’. Wij horen het graag, want de kunstenaars van Krasse Fratsen willen graag samen met u aan de slag.”

Marja: “Kom op maandagmiddag 19 en/of 26 juni om 13.30 uur naar wijkcentrum St. Jurriën, P.C. Hooftlaan 97 in Deventer, om te vertellen wat u graag wilt, om te luisteren naar anderen, om stilletjes of hardop te dromen over iets wat misschien wel werkelijkheid kan worden. De koffie staat voor u klaar!”