Stedendriehoek

Kinderdagverblijf Sam&gijsje 25 jaar

DEVENTER – De Sam&ko-vestiging Sam&gijsje bestaat in oktober 25 jaar. Dit jubileum laat men niet ongemerkt voorbij gaan. Daarom is oktober uitgeroepen tot feestmaand, waarin er op de locatie allerlei leuke activiteiten zijn. Deze maand opent feestelijk met een receptie op donderdag 6 oktober.

“25 Jaar geleden zijn we begonnen onder de naam De Marimba. Onze locatie is een begrip in de Zandweerd. De buurtbewoners kennen ons na al die jaren, want we lopen regelmatig met de kinderen in de wijk.  Met een vast team van pedagogisch medewerkers zorgen we voor een veilige, vertrouwde en gezellige omgeving”, zegt clustermanager Linde Voskamp.

“Om ons 25-jarig bestaan te vieren, organiseren we in de maand oktober verschillende activiteiten. We openen de feestmaand met een receptie. Iedereen is donderdag 6 oktober tussen 17.00 en 19.00 uur van harte welkom. En bij een feestje hoort iets extra’s, dus spelletjes en een springkussen zijn al geregeld.”

In de feestmaand organiseert Sam&gijsje allerlei leuke activiteiten voor de kinderen op het kinderdagverblijf. Zo is er een ‘broer-en-zus-dag’ in de herfstvakantie, hebben ze een pannenkoekenfestijn, muziek op schoot, komt de gele verhalenbus, oefenen ze kinderyoga en kunnen grootouders op de ‘opa-en-oma–dag’ meedoen met hun kleinkind. Kortom, er valt van alles te beleven.