Stedendriehoek

Inschrijving geopend voor Spieren voor Spieren Rally 2017

GORSSEL – De Spieren voor Spieren Rally staat alweer in de steigers. Op zaterdag 3 juni wordt de derde editie van de rally verreden, door de mooiste delen van de Achterhoek en Twente. Organisator Rotary Gorssel gaat de uitdaging aan om dit jaar, met hulp van deelnemers en sponsoren, weer minstens €15.000 op te halen.

De rally start in de ochtend, startpunt is restaurant Loetje in Gorssel. De rally is geschikt voor ervaren rijders (Sportklasse), maar zeker ook voor beginners (Tourklasse). Uiteraard wordt de rally volledig ondersteund door de stichting Spieren voor Spieren. Oud-topschaatser Jochem Uytdehaage rijdt mee namens de stichting en neemt na afloop de cheque met de opbrengst in ontvangst.

 

Succes van 2016 evenaren

De rally van 2016 was een geweldig succes volgens de organisatie, met 56 deelnemende equipes in klassieke en exotische auto’s. De rally wordt ook dit jaar mede mogelijk gemaakt door sponsoren, waardoor het inschrijfgeld van de deelnemers vrijwel geheel ten goede komt aan het goede doel. Rotary Gorssel verwelkomt nog bedrijven die de rally willen steunen. Sponsoren kan al vanaf een bedrag van €25,-.

 

Spieren voor Spieren wil kinderen met een spierziekte uitzicht geven op een kansrijke toekomst door structureel onderzoeksprojecten te financieren die helpen om spierziekten bij kinderen beter te behandelen. Deelname kost €299,- inclusief BTW (voor bedrijven exclusief BTW) per equipe van twee personen, inclusief rallyboek, uitleg, lunch en diner. Meer informatie op www.spierenvoorspierenrally.nl, e-mail info@spierenvoorspierenrally.nl.

 

Over Rotary Gorssel

Rotary Gorssel is een serviceorganisatie die zich met name inzet voor lokale, regionale en landelijke doelen. De club steunt op tal van manieren mensen en organisaties, zonder onderscheid in ras, geloof of politieke overtuiging. Rotary is een wereldwijde organisatie en telt in Nederland ongeveer 500 clubs met in totaal ruim 20.000 leden.