Stedendriehoek

Halve seizoenkaarten Eagles in de verkoop

DEVENTER – Wil je na de winterstop gegarandeerd zijn van een vaste plek in De Adelaarshorst tijdens de competitiewedstrijden die Go Ahead Eagles in de tweede helft van het seizoen 2018/2019 speelt? Of wil je iemand verrassen tijdens de feestelijke decembermaand? Vanaf dinsdag 11 december is het mogelijk om een halve seizoenkaart aan te schaffen.

Wil jij niets missen van de ontknoping van voetbaljaargang 2018/2019 in de Keuken Kampioen Divisie? Wie een halve seizoenkaart aanschaft, heeft honderd procent garantie dat hij/zij erbij is tijdens de thuiswedstrijden tegen onder meer FC Den Bosch (aanstaande vrijdag), NEC, FC Twente, MVV Maastricht en Almere City FC. Breng dus een bezoek aan de Fanstore of bestel je halve seizoenkaart online!

Aanstaande vrijdag (14 december) speelt Go Ahead Eagles het laatste thuisduel van kalenderjaar 2018. Niemand minder dan FC Den Bosch, de huidige koploper van de Keuken Kampioen Divisie, komt dan op bezoek in De Adelaarshorst. De Bosschenaren zijn inmiddels al elf duels op rij ongeslagen en voeren met 36 punten uit 17 competitieduels de ranglijst van de Eerste Divisie aan. Met 35 punten en een derde plaats in het klassement kan ook Go Ahead Eagles uitstekende cijfers overleggen aan de vooravond van speelronde 18 in de Keuken Kampioen Divisie. Laat ook jij je aanstaande vrijdag nog één keer luidkeels horen in De Adelaarshorst? Om zo samen met spelers en staf het jaar 2018 op gepaste wijze uit te luiden?