Stedendriehoek

Grote drukte bij voorverkoop Deventer Stadsfestival

DEVENTER – In 2016 vond de eerste editie van het Deventer Stadsfestival plaats. Een festival in het Rijsterborgherpark, voor en door inwoners van Deventer, waarbij muziek, vermaak, eten en drinken en vooral een gezellig feest centraal staan. De organisatie was dik tevreden. Uiteraard komt er een vervolg, en wel op zaterdag 19 augustus, midden in de zomervakantie. Van 12.00 tot 24.00 uur vindt de 2017-editie plaats van dit zomerse evenement in het Deventer park.

Afgelopen zaterdag vond in de Nieuwstraat de Earlybird-voorverkoop voor dit grootse festival plaats. “Het was enorm druk, dus een groot succes”, aldus de organisatie. “De eerste namen voor de line-up van 19 augustus worden binnenkort bekend gemaakt op onze website www.deventerstadsfestival.nl . Vanaf heden zijn de tickets voor het Deventer Stadsfestival ook alleen nog online te bestellen.”
Tijdens de eerste editie van het festival, vorig jaar, bleek dat er in Deventer veel behoefte is aan een stadsfestival. “De opkomst ging richting de 8.000 bezoekers en hopelijk gaan we dat aantal dit jaar weer halen. Wij willen dat dit een echt stadsevenement is en blijft, van en voor Deventenaren en voor het hele gezin.”