Stedendriehoek

Ernst en Bobbie vieren de verjaardag van Sinterklaas

DEVENTER – Een verjaardagspartijtje voor Sinterklaas. Dat gaan Ernst en Bobbie wel even regelen! Het partijtje voor Sint wordt heel erg leuk met kadootjes, veel zingen en natuurlijk…bowlen! Sinterklaas zou ook wel graag een goochelaar op zijn feestje zien. Dat wordt uiteraard geregeld door Ernst en Bobbie. Maar de goocheltruc die Bobbie uithaalt heeft wel heel vreemde gevolgen…Als alles maar weer goed komt…

De populairste kinderhelden van Nederland komen op zaterdag 26 november naar de Deventer Schouwburg. Medio november maakt de reguliere show ruim twee weken plaats voor de speciale Sinterklaasshow: een Spannende Verjaardag voor Sinterklaas. Hierin organiseren Ernst en Bobbie een verjaardagsfeestje voor Sinterklaas, waarbij natuurlijk van alles mis gaat.

Wie is Ernst eigenlijk?
“Samen met Bobbie maak ik de leukste dingen mee. We zingen vooral veel en beleven allerlei avonturen. Alleen is Bobbie wel vaak een echte soepkip hoor! Hij kan soms de domste dingen zeggen of doen…pfff…en wie moet het dan weer oplossen? Juist! Ernst! Ik heb meestal wel een plannetje of een idee om het avontuur weer goed te laten aflopen, maar meestal wordt het er alleen maar erger door. Maar gelukkig komen Bobbie en ik er altijd weer uit.”

En dan Bobbie…
“Pfff….die gekke Ernst is wel vaak in een serieuze bui hoor. Ik ga maar weer snel kijken of ik hem niet in de maling kan nemen. Hihihi!

Over Trend Media
Sinds 1987 is het productiebedrijf, onder leiding van Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende, actief op het gebied van kinderproducties. Trend Media is voornamelijk bekend van series als Ernst, Bobbie en de rest (RTL8), XMIX (Z@ppelin), Burgers’Zoo en Waarom (RTL4), de Ep de Pret Show (RTL8), Burgers’Zoo Natuurlijk (RTL4) en Uitgelicht: Burgers’ Zoo (RTL 4).
Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op de website: www.ernstbobbie.nl