Entertainment

Koningsspelen vanuit je eigen huis

DEVENTER – Op vrijdag 17 april zouden de inmiddels traditionele Koningsspelen weer plaatsvinden. Een dag dat iedereen lekker in beweging is en waarbij je kennis kunt maken met verschillende sporten en sportverenigingen.

Dit jaar is er een aangepaste versie van de Koningsspelen, waarbij je thuis kunt bewegen, spelen en ontbijten. Dit meldt Sportbedrijf Deventer op www.sportindeventer.nl.
Elk jaar worden de Koningsspelen in Deventer groots georganiseerd samen met 40 sportverenigingen uit de gemeente Deventer. Helaas zijn er dit jaar – door de coronacrisis – geen sportclinics bij The Pickwick Players, in de Scheg, bij ABS of SV Helios, maar wel een speciale thuiseditie van de Koningsspelen om toch een beetje dat feestelijke gevoel te krijgen.

“We hebben de volgende onderdelen voor je:
-Ontbijttips van Amber
-Koningsspelen Dans 2020
-‘Ik hou van Deventer’ Bewegend Ganzenbordspel
-Koningsspelen Quiz
-Gymbingo Koningsspelen Editie.”

Op de website sportindeventer.nl staan allerlei fimpjes en downloads klaar om mee te doen aan een of meerdere onderdelen. “Vergeet niet een filmpje te maken van je ontbijt, de dans of een activiteit. Tag ons op Facebook of Instagram met @sportbedrijfdeventer.”

 

[banner title=”Coronagroep” caption_position=”bottom” theme=”default_style” banner_height=”specify” height=”100″ banner_width=”specify” width=”468″ group=”coronagroep” count=”-1″ show_caption=”1″ show_cta_button=”1″ open_link_in_new_window=”1″ use_image_tag=”1″]