Stedendriehoek

Dirk van den Broek opent tweede filiaal in Deventer

DEVENTER – Zondagochtend werd bij winkelcentrum Borgele de tweede vestiging van Dirk van den Broek in Deventer geopend. In vier maanden tijd is het aantal Dirk-winkels gegroeid van 108 naar 113.

 

Supermarktmanager Hans Mensink: “Aan de reacties van klanten te horen, zijn ze erg blij dat er nu ook een Dirk hier in het winkelcentrum zit. Ik ben heel trots op het eindresultaat. In korte tijd is hier een compleet nieuwe winkel ingericht.” De winkel is nieuw, maar de formule vertrouwd. Ook deze Dirk staat dus garant voor de beste acties, zeer lage prijzen, dagelijks verse groenten en fruit, vlees uit eigen slagerij, brood uit eigen bakkerij, vers gebak en elke week een nieuw verrassend aanbod in non-foodartikelen.

Waardebonnen
Vanwege de feestelijke opening geeft Dirk mooie prijzen weg. Klanten ontvangen tot en met zaterdag 10 september bij elke 15 euro aan boodschappen een kraskaart. Daarmee maken ze kans op een minuut gratis winkelen, of één van de waardebonnen ter waarde van 25 of 50 euro. De winkel is zeven dagen per week open. Er is volop gratis parkeergelegenheid.

Het familiebedrijf Dirk van den Broek omvat 113 winkels met een kwaliteitsdiscountformule. Dirk winkels zijn gevestigd in Noord- en Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Flevoland, Overijssel, Friesland en Zeeland. Kijk voor meer informatie op www.dirk.nl.