Stedendriehoek

Digitale Huisgenoten

DEVENTER – Sinds Nederland intelligent op slot zit en de Deventer Huisgenoten elkaar niet meer live kunnen treffen, is de vereniging in mum van tijd overgestapt op digitale alternatieven. 

Door middel van appgroepen, zoomsessies, een belgroep en digitale huiskamerbijeenkomsten houden de leden contact met elkaar en zorgen ze ervoor dat ze niet besmet raken met het eenzaamheidsvirus.

Op maandag, dinsdag en vrijdag kunnen belangstellenden meedoen aan online Feldenkrais-lessen (zie foto). Een ideale manier om het lijf soepel te houden en fysiek in vorm te blijven. Daarnaast is er iedere dinsdagochtend om 10.30 uur een digitale huiskamerbijeenkomst voor leden, waarvoor de deelnemers gespreksonderwerpen kunnen aandragen.

In de rubriek Tips en Tricks op de website wordt informatie verstrekt over musea, concerten, lezingen etc. die in deze coronatijd digitaal vrij toegankelijk zijn. Daarnaast staan er elke dag minstens vier digitale activiteiten in de activiteitenrubriek op de website.

Wie meer wil weten of overweegt om mee te doen, kan een kijkje nemen op de website www.deventerhuisgenoten.nl. Men kan ook altijd contact opnemen met Sophie Struik (projectleider), via e-mail info@deventerhuisgenoten.nl of telefoon 06-30794605.