Stedendriehoek

Deventer winkelpanden zoeken jouw droom

DEVENTER – Vanaf 17 november hebben (startende) ondernemers dé kans om hun ondernemersdroom te (laten) realiseren. Drie leegstaande winkelpanden, midden in de aantrekkelijke Deventer binnenstad, zijn namelijk dringend op zoek naar een geweldige, nieuwe invulling. Het gaat om panden in de Lange Bisschopstraat, de Proosdijpassage en de Nieuwstraat.

De etalages van deze panden zullen gedurende de looptijd van de actie, die duurt tot eind 2016, door de Deventer kunstenaars Egbert Scheffer en Shuk-Yee Man, opvallend worden aangekleed en opgesierd met onder meer grote ‘droomwolken’. Loop je voorbij het desbetreffende pand, dan krijg je een ansichtkaart met droomwolk waar je met stift je droom op kwijt kunt.
Schrijf je idee op de droomwolk, lever de kaart in en verdien je plek op de Wolk of Fame. Je kunt je ideeën natuurlijk ook kwijt op de bijbehorende Facebookpagina ‘StartjewinkelinDeventer’ of op de website www.startjewinkelindeventer.nl .

Win en start je eigen winkel!
De deelnemers met de beste ideeën verdienen een goodiebag, die goed gevuld gaat worden door ondernemers uit de Deventer binnenstad. Degenen die hun winnende ondernemersdroom daadwerkelijk mogen gaan uitvoeren, krijgen daar zoveel mogelijk hulp bij.