Stedendriehoek

Comfort en plezier bij Drijver’s Tennisclub

DEVENTER – Drijver’s Tennisclub is dé dynamische vereniging van Deventer Noord. “Wij bieden comfort en plezier in het tennisspel voor alle leden”, vertelt voorzitter Ruben Bakx.

“In 2011 hebben we een grote metamorfose ondergaan. We hebben een nieuw clubhuis laten bouwen en de banen op een effectievere manier gerangschikt.” De club heeft als enige tennisclub in Deventer hierdoor een echte boulevard, die vrij uitzicht biedt over alle tennisbanen.
Wat Drijver’s TC dynamisch maakt, is de diversiteit van leeftijdscategorieën binnen de club. Drijver’s bestaat uit een totaal van 530 leden. De tennisclub kent een hechte groep tennissers en vrijwilligers. Om nieuwe leden te werven, is het bestuur druk bezig met een aantal aansprekende vernieuwingen. “Op bestuurlijk niveau willen we de lijntjes wat korter maken, door een aantal organisatieteams (OT) op te richten”, legt Bakx uit. Deze teams zullen zelfstandig operen.
Op maandag 19 juni begint de eerste editie van het evenement Sportverlichting.com Drijver’s Open. Tijdens dit evenement wordt, naar verwachting, onder de nieuwe LED-verlichting gespeeld. De leverancier Sportverlichting.com is tevens ook de hoofdsponsor van het evenement. “Dit zijn de eerste vernieuwingen. Daarnaast staat de vernieuwing van de toplaag op de rol. Dat zijn zaken die het tennisplezier een positieve en sportieve boost geven. De leden moeten zich thuis kunnen voelen

Drijver’s Tennisclub is gevestigd aan Platvoetsdijk 2 te Deventer, telefoon 0570-642166 en website www.drijverstc.nl