Stedendriehoek

Buurman & Buurman live bijn‘Het Deventer stadsfestival’

“Voor mekaar, buur. A je to!” Bijna iedereen kent die uitspraak van de klussende Buurman en Buurman wel. Wat niet zoveel mensen weten is dat het ‘A je to!’ eigenlijk Tsjechiesch is. Vrij vertaald betekend het zoiets als ‘En dat is dat!’.

Op 19 augustus zijn Buurman en Buurman te gast bij ons op het festival. Doormiddel van poppen en sprekers wordt er een hilarische liveshow neergezet. De kinderen kunnen hun idolen van dichtbij bewonderen en zullen helemaal meegenomen worden in de wereld van Buurman & Buurman. Op het hoofdpodium wordt het lachen, gieren en brullen met deze klussende maar vooral klunzende buurmannen.

Buurman en buurman nemen ook hun speciale ‘kluskeet’ mee waar de kinderen lekker kunnen klussen. Naast de buurmannen is er ook nog volop ander entertainment voor de kinderen. Zo zijn er de draaiende ‘teacups’, een heuse bungee trampoline, waterballen en kunnen de kinderen worden geschminkt. Gedurende de dag is overal op terrein wel wat te beleven maar de speciale ‘kids area’ is het helemaal ingericht voor de kinderen. Voor zowel jong als oud is er genoeg te beleven op het Deventer stadsfestival!

[youtube url=”//www.youtube.com/embed/qgFvYXIvntA”]