Stedendriehoek

Achtste editie Bunkercross in zicht

DEVENTER – Op zondag 26 februari houdt atletiekvereniging AV Daventria 1906 de Bunkercross. Het betreft alweer de achtste editie van dit evenement.

De Bunkercross vindt plaats op het prachtige landgoed De Haere, gelegen aan de dijk tussen Olst en Deventer. De deelnemers hebben keuze uit vier afstanden: 1, 2, 5 en 10 kilometer. Om 10.15 uur start de eerste wedstrijd voor jongens en meisjes tot 8 jaar. Deze loop is 1 kilometer lang.

Om 10.45 uur start de tweede wedstrijd. Deze loop is 2 kilometer lang en is voor jongens van 9 tot en met 12 jaar en voor meisjes van 13 tot en met 15 jaar.

De derde wedstrijd van de dag start om 11.30 uur. Deze is 5 kilometer lang en is voor dames en heren.

De laatste wedstrijd is tevens de langste. Deze wedstrijd start om 12.30 uur, is 10 kilometer lang en is voor dames en heren.

 

De 1 en 2 kilometer kost tijdens de voorinschrijving €4,-. De 5 en 10 kilometer kost €7,50. Inschrijven is mogelijk tot zaterdag 25 februari. Dit is mogelijk via de website www.mijninschrijving.nl. Wie wil na-inschrijven op de dag zelf, dient een half uur van tevoren op het landgoed aanwezig te zijn.

 

Voor de jonge deelnemers zijn er bekers voor de nummers 1, 2 en 3 in de diverse leeftijdscategorieën. Voor de senioren, zowel dames als heren, zijn er prijzen in natura in de diverse leeftijdscategorieën. Voor meer informatie, zie de website www.avdaventria.nl