Stedendriehoek

Zwemseizoen van start innOpenluchtbad Boschbad

APELDOORN – Zondag 30 april luidt het Boschbad in Apeldoorn feestelijk het nieuwe zwemseizoen in met de Kick-off. Er worden diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud van 12.00 tot 16.00 uur. De Kick-off is tevens de laatste dag waarop het zomerabonnement voor het voorverkooptarief verkrijgbaar is.

Banenzwemmers worden zondag om 12.00 uur hartelijk verwelkomd om de eerste baantjes van dit jaar te komen zwemmen. Om 13.00 uur wordt de nieuwe duikplank op spectaculaire wijze geopend, waarna het Apeldoorns Kampioenschap Bommetjes van start gaat. Voor de kinderen is er een creatieve hoek om te knutselen. Het Boschbad is geopend tot 16.00 uur.

Voorverkoop abonnementen
Net als voorgaande jaren, is er ook dit jaar een speciale voorverkoopperiode voor de aankoop van een zomerabonnement. Voor iedereen vanaf 4 jaar geldt een tarief van €35,- voor onbeperkt zwemmen. Dit abonnement geeft toegang van 30 april tot en met 18 september 2017 en is alleen geldig bij het Boschbad. De voorverkoop loopt tot en met 30 april. De abonnementen zijn verkrijgbaar bij de receptie van Aquacentrum Malkander of in de webshop via de website www.boschbad.nl