Zorg

Impact van hersentumor

APELDOORN – Inloophuis Stichting ‘kLEEF! verzorgt, in samenwerking met Gelre ziekenhuizen, een lezing over ‘De impact van een hersentumor op jezelf en je omgeving’ op woensdag 18 januari.

Neuroloog Paul Bienfait vertelt over de impact van een hersentumor en van de behandeling. De avond staat in het teken van uitwisseling en informatie. Naast enkele gasten van ‘kLEEF! en oncologieverpleegkundigen van Gelre ziekenhuizen, zijn verschillende professionele medewerkers van ‘kLEEF! aanwezig om vragen te beantwoorden. Zij vertellen wat ‘kLEEF! kan betekenen in een onzekere periode. De avond is bedoeld voor mensen met een primaire hersentumor, hun partners en directe naasten.
De aanvang is om 19.30 uur in het inloophuis, Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn. Voor aanmelding kan men mailen naar secretariaat@stichtingkleef.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan deze avond. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Meer informatie over deze avond kan men terugvinden www.stichtingkleef.nl/uitgelicht.