Zorg

Een record opbrengst voor hospice Casa Vera

Het zou spannend zijn dit jaar, of de verkoop van de vogeltaarten van Erna wel een beetje op gang zou komen. Het zou dit jaar vast veel minder opbrengen, vooral gezien de coronamaatregelen, maar niets is minder waar. Met de verkoop van vogeltaarten werd maar liefst 15.500 euro opgehaald.

“Ongelofelijk”, vertelt Erna, vlak na het tellen van de opbrengst. “Ik ben ook echt door de hele voorraad heen. Kerstmarkten gingen niet door. De lockdown die onverwacht kwam maakte de verkoop aan de overkant bij Ter Weele niet meer mogelijk.” Het oude record stamt uit 2019 en ligt op ruim 11.000 euro. Van tevoren had Erna niet de verwachting hier overheen te gaan.

Het bestuur van De Kruimelschaar, waar het hospice onderdeel van is, is ontzettend blij met de opbrengst en dankbaar voor deze gigantische prestatie van Erna en de mensen die haar geholpen hebben.
“Ik heb hulp gehad van veel mensen. Jan Piet Huijssoon die fantastisch gebakken heeft en verkooppunt in Vaassen was, de verkooppunten in Oene, Nijbroek en Vleuten, de vrijwilligers in de kramen… Echt heel fijn! Iedereen bedankt!” aldus Erna.

Het bedrag komt geheel ten goede aan hospice Casa Vera, aan de Quickbornlaan 13 in Epe. Een bijna-thuis-huis voor mensen in hun laatste levensfase. Compleet draaiend op vrijwilligers. Kijk voor meer info op www.hospicecasavera.nl