Stedendriehoek

Zaterdag muziekfeest in Klarenbeek

APELDOORN/KLARENBEEK – De Apeldoornse Koren Federatie (AKF) en Apeldoornse Muziek Federatie (AMF) laten met trots weten dat het gelukt is om met een groot aantal aangesloten muziekverenigingen en koren een mooi Muziekfeest te organiseren.

Op zaterdag 7 oktober is het Multi Functioneel Centrum De Pauw in Klarenbeek het decor voor het gezellige Muziekfeest. “AKF en AMF zijn blij dat zoveel koren en muziekverenigingen met dit Muziekfeest mee willen doen. Door samen een speeddate-middag te organiseren, zijn de verschillende verenigingen met elkaar in contact gekomen om voor verrassende combinaties te zorgen”, aldus een woordvoerder.
“De muziekverenigingen en koren laten op deze dag horen wat ze samen hebben uitgezocht en ingestudeerd aan muziek. Toch een heel nieuwe ervaring voor beide muziekgenres. Met een middag- en avondprogramma wordt het een volle, muzikale dag. Er wordt rond 13.15 uur gestart met het middagprogramma, de deur gaat om 12.30 uur open. Om 19.00 uur begint het avondprogramma. De entreeprijs is €5,-.”